Ki itt belépsz, hagyj fel minden unalommal!

Elindítottuk hazánk legújabb online társkeresőjét nem kisebb céllal, minthogy idővel a legközvetlenebb és leginnovatívabb címet magunkénak tudhassuk. Belépve nem csak egy online adatbázist, hanem egy élettel teli közösséget fogsz hamarosan találni. Játékok, programok, folyamatosan bővülő szórakozási lehetőségek fogadnak. Blogolj, chatelj, oszd meg, mi történik veled és lelj barátra, társra! Használd az oldalt és gyűjtögesd a pontokat a későbbi nyereményekért. Az oldal hétről hétre bővül, így ismerheted meg például fokozatosan kik állnak csatasorba velünk, hogy teljes körű szolgáltatásokat tudjunk neked biztosítani. Nem szeretnénk Cupidót helyettesíteni semmiképp. Programjaink remek lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, szórakozásra és hát mi lehetne jobb helyzet egy kis flörtölésre? Nem vagy egyedül! Együtt vagyunk! Itt bizony pezsgés van. Ide jó akkor is bekukkantani, ha épp nem a leveleidre vagy kíváncsi.

Több, mint emberpláza / szolgáltatások

Mondjuk, mit szólnál ahhoz, ha barátként segítenénk adatlapodat összerakni, az általad megírt szöveget, fényképet, bemutatkozó videospotot megcsinálnánk a te iránymutatásod szerint, hogy tényleg az „jöjjön le” rólad, aki valóban vagy?
Szeretnéd még jobban megismerni partnered? Kérj tőle egy pár kézzel írott sort és grafológusunk egyből kiegészíti a látottakat.
Tanácsra van szükséged? Életvezető tanácsadóink, emberológusunk melletted állnak és térképként szolgálnak a szív és lélek labirintusában.
Fel akarod rázni magad? Ne habozz! Diatetikus, személyi edző, fodrász stylist, kozmetikus mind csatasorba állt már, hogy azt az oldaladat is kihozza belőled, amit lehet még te sem láttál. Figyeld az oldalt, hogy hamarosan megismerhesd bővülő csapatunkat.

Sztorik, cikkek

A társkeresés legfőbb titkai

Íme, az első kérdés. Te tisztában vagy magaddal? Őszintén! Nézz bele a tükörbe! Ismered azt, aki visszanéz? Tudod, hogy mi a szépsége, fájdalma, gondja, pozitívuma? Hogyan találhatnánk meg a párunkat, amikor még sokszor magunkkal sem vagyunk tisztában. Sokan csak piccsogunk, hogy nem akarunk egyedül lenni, meg szeretnénk már végre valakit. Ez teljesen elborítja az agyunkat és személyiségünket, majd az első adandó alkalommal már csak a vágyra koncentrálva, saját magunkat elfelejtve küzdünk és küzdünk azért, hogy végre észrevegyenek és ránk találjanak. Ehhez sokszor minden fortélyt bevetünk, még olyat is, amik nem mi vagyunk. Mutatjuk a képeket magunkról, de nem magunkat. Így aztán, még ha sikerül is egy ideig ezt a látszatot fenntartanunk és a párkapcsolati placebo effekttel kitölteni az űrt előbb utóbb egy nagy puffanást fogunk hallani, majd még egyet. A lufi kipukkadt, és történt egy nagy pofára esés. Bizony ezzel jobb szembesülni az elején. És még valami. Ne azért legyen társunk, hogy majd attól jobb lesz. No-no. Legyen azért társunk, hogy a jót meg tudjuk vele osztani!

…….A cikket belépés után tudod tovább olvasni.

Mi kis naplóink / blogok

A kezdetek (szerző: fütty.hu stáb)

Épp a kávémat szürcsölöm, és nem hiszed el, női online magazinokból gyűjtögetek képeket, hogy töltsem a facebook stílus szekciónkat. Én, akinek fogalma sincsen mi fán terem a stílus, mi a trend, a sikk, a style, főleg nem a Nőknél. De tényleg! Egyszerűen csak flashelek a szépen, a harmónián, a jóérzésen, az egyénen, aki kiteljesedhet benne és ezt megosztom másokkal.
Most persze gondolhatnád, hogy valami magazinnak tolom ezeket, de neeeeeeemmmm. No-no. Ez annál sokkal több. Ez egy találjuk meg egymást másban közösségépítés. És per pill folyamatosan változik. Hiszen, amiről ez szól az is folyamatosan változik. Emberi kapcsolatok, egyén kiteljesedése, életutak, találkozások. Igen azt a nemes célt tűztük ki magunknak, hogy segítünk egyéneknek a társtalálásban. Mint egy barát. Tanácsokat, véleményeket osztunk meg, kézen fogjuk az illetőt, segítünk neki teljesen képbe kerülni saját magával, hogy utána megtalálhassa önmagát másban.

…….A naplót belépés után tudod tovább olvasni.

Mi - tube / youtube feltöltések

Csak egy kattintás és máris elindul a lejátszási lista. Mindegy bulizni, vagy csak romantikázni akarsz pároddal, a legjobb zenékkel kedveskedünk. Netán meditálni akarsz, vagy csak érdekes dolgokat hallani, esetleg filmet néznél. Nem kell hosszasan keresgélned. Pár klikk és élvezd! Folyamatosan töltjük, így érdemes kapásból feliratkoznod a csatornára.